Cart
Checkout Secure
Gratis verzending vanaf €60

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bij EchteMerken vinden wij groen ondernemen belangrijk. Daarom hebben wij geen voorraad en worden alle orders direct na de bestelling gemaakt en zo spoedig mogelijk naar onze klanten opgestuurd. Gemiddeld is de tijd tussen het bestelmoment en opsturen van de bestelling 1 werkdag en duurt het 1 dag voordat de bestelling bij onze klanten afgeleverd worden.

De gemiddelde levertijd is dus +/- 1-2 werkdagen.

Omdat de productie weleens vertraging op kan lopen kunnen wij geen levertijd garanderen en dient u rekening te houden met een levertijd van maximaal 7 werkdagen. Uw bestelling na 7 dagen nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via Klantenservice@echtemerken.nl en wij zullen achterhalen waar uw bestelling is gebleven.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De levertijden kunnen variëren per product. Soms werken wij samen met externe leveranciers om ludieke producten te levren. De levertijden die staan aangegeven op de productpagina zijn leidend.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij op de productpagina GRATIS VERZENDING aangeboden wordt. De verzendkosten bedragen:
€4,99 voor bestellingen onder de €60.

Wat onze klanten over ons zeggen

Toegevoegd aan winkelmandje!
Spend $x to Unlock Free Shipping Gratis verzending vanaf €60 Jouw bestelling wordt GRATIS verzonden Besteed $x en ontvang GRATIS verzending Jij betaald GEEN verzendkosten GRATIS verzending vanaf €60 binnen Gratis verzending vanaf €60 Verzending is voor u GRATIS Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping